Δημοσιεύουμε ανακοίνωση των συνοριακών της Φλώρινας: Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιο του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης & Δίωξης
Λαθρομετανάστευσης Ν. Φλώρινας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του πρόωρα εκλιπόντα ΦΙΛΟΥ και ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥ μας Αρχ/κα ΚΟΥΛΗ Χρήστου, που απεβίωσε σε ηλικία 49 ετών από παθολογικά αίτια.
        Ο συνάδερφος Χρήστος πατέρας δύο τέκνων υπηρετούσε στο Τ.Σ.Φ. Κάτω Κλεινών από το 1999, και αποτελούσε παράδειγμα ήθους και επαγγελματισμού για όλους μας.
        Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στο χωριό Λόφοι – Φλώρινας στις 13-2-18 και ώρα 13:00.
Καλό παράδεισο
ΦΙΛΕ και ΣΥΝΑΔΕΡΦΕ Χρήστο.

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Ένωση Αστυνομικών του νομού:
Το Δ.Σ. της Ένωσής μας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου μας Αρχιφύλακα ΚΟΥΛΗ Χρήστου, ο οποίος έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών, αφήνοντας πίσω του σύζυγο και δύο(2) ανήλικα τέκνα, βυθίζοντας στη θλίψη για άλλη μια φορά την Αστυνομική οικογένεια.
Η σκέψη μας αυτές τις δύσκολες ώρες είναι στην οικογένειά του την οποία και θα στηρίξουμε με οποιονδήποτε τρόπο μπορούμε.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 13:00 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Λόφων Φλώρινας.
Πηγή:bloko.gr