Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018 η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Π.Ε. Καβάλας σε μια πολύ ωραία εκδήλωση στο Τ.Δ.Μ. Καβάλας, πραγματοποίησε την ετήσια κοπή πίτας και βράβευσε τα παιδιά των συναδέλφων που αρίστευσαν το προηγούμενο σχολικό έτος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής της Δ.Α. Καβάλας Ταξίαρχος κος ΓΚΡΑΝΑΣ Γεώργιος, ο Υποδ/ντης κος ΣΙΜΟΥΔΗΣ Κων/νος, ο Αντιπρόεδρος της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. και Πρόεδρος των Συνοριακών Δράμας κος ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ Ισαάκ, και πολλοί συνάδελφοι!!

Στην γιορτή τιμήθηκαν οι μαθήτριες - μαθητές : 
ΑΜΟΙΡΙΔΟΥ Ελένη, ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΟΥ Ραφαηλία, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ Παναγιώτης, ΚΑΛΟΥΣΗ Χριστίνα, ΚΑΛΟΥΣΗ Αικατερίνη, ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ Μαρία, ΤΕΞΑΚΑΛΙΔΟΥ Ιωάννα, ΤΕΞΑΚΑΛΙΔΟΥ Γεωργία, ΤΖΑΝΕΤΑΚΗΣ Αθανάσιος, ΤΖΑΝΕΤΑΚΗΣ Μάριος και ΤΣΙΠΙΖΙΔΟΥ Χαρίκλεια !! οι οποίοι εκτός του επαίνου και τις ευχές όλων, έλαβαν και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ ως επιβράβευση των προσπαθειών τους. 

Τους ευχαριστούμε όλους, καθώς και τους συναδέλφους και τους στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας, καλή πρόοδο στα παιδιά τους ,υγεία και Καλή Σαρακοστή!!!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟ Δ.Σ.

Φωτογραφία του Vasilis Terzis.

Φωτογραφία του Vasilis Terzis.

Φωτογραφία του Vasilis Terzis.

Φωτογραφία του Vasilis Terzis.

Πηγή:policenet.gr