Ένα αίτημα που έγινε πράξη.
   Όταν η συνδικαλιστική έκφραση ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τα πραγματικά προβλήματα, είναι ικανή να επιλύει χρόνια προβλήματα με την ανταπόκριση της Ηγεσίας.
Σε ένα τέτοιο αίτημα ανταποκρίθηκε η Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και ο αρμόδιος κλάδος με την χορήγηση ενός ασφαλούς οχήματος που να πληρεί τις προδιαγραφές για τους δύσκολους δρόμους της περιοχής της Φλώρινας. 
       Με ανακοίνωση τους, το Σωματείο των Αστυνομικών Υπαλλήλων Δίωξης λαθρομετανάστευσης Ν.Φλώρινας, εκφράζει τις ευχαριστίες στην Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ για την ανταπόκριση σε ένα δίκαιο Αίτημα : 
   " Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων & Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Ν.Φλώρινας, με την παρούσα θέλει να ευχαριστήσει τον Υποστράτηγο ΝΤΖΙΟΒΑΡΑ Παναγιώτη Προϊστάμενο της Οικονομοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής της ΕΛ.ΑΣ. που με τις πολύπλοκες και μακροχρόνιες προσπάθειές του έκανε πράξη ένα χρόνιο αλλά και δίκαιο αίτημα συναδέρφων μας, να προμηθευτούν στην ακριτική Δ.Α. Φλώρινας ένα λεωφορείο μεταφοράς προσωπικού για τις ανάγκες των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης.
Τέτοιες προσπάθειες και ενέργειες είναι που κρατούν το ηθικό του προσωπικού ψηλά.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ!!!

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο "

bordernews.gr