ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020

ΓΑΔΑ: Αμυνόμενος ο αστυνομικός προέταξε το όπλο του σε 30 άτομα που τον χτυπούσανΑνακοίνωση για το περιστατικό με τον αστυνομικό εκτός υπηρεσίας, που αναγκάστηκε να τραβήξει για εκφοβισμό το υπηρεσιακό του όπλο προκειμένου να διαφύγει από ομάδα 30 αντιεξουσιαστών που τον χτυπούσαν και του έσπασαν τη μηχανή, εξέδωσε η ΓΑΔΑ. Μάλιστα, έχει μεταφερθεί στο 401ΓΣΝΑ.


Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ για το περιστατικό
Μεσημβρινές ώρες της 24 Φεβρουαρίου 2020, αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά μετέβη, εκτός υπηρεσίας με την ιδιωτική του μοτοσικλέτα, έξωθεν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, για να παραλάβει οικείο του πρόσωπο.

Στο σημείο δέχτηκε επίθεση από 30 περίπου άτομα, τα οποία τον χτύπησαν προκαλώντας του σωματικές βλάβες, ενώ επιπλέον προκάλεσαν φθορές στη μοτοσικλέτα και του αφαίρεσαν το προστατευτικό κράνος.

Ακολούθως τον έσυραν στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημίου, όπου, αμυνόμενος στην επίθεση που συνεχιζόταν, προέταξε το υπηρεσιακό του όπλο για εκφοβισμό, χωρίς να κάνει χρήση. Ο αστυνομικός απεγκλωβίστηκε από αστυνομικές δυνάμεις και διακομίσθηκε τραυματίας στο 401 ΓΣΝ Αθηνών.

Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διατάχθηκε διοικητική διερεύνηση του περιστατικού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου