ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020

Τελετή παράδοσης - παραλαβής των καθηκόντων του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Αν. Μακεδονίας και Θράκης.


Χθες, 11-2-2020 και ώρα 12:30, αντιπροσωπεία της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Νομού Έβρου, παρευρέθηκε στη λιτή και σεμνή τελετή παράδοσης - παραλαβής των καθηκόντων του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Αν. Μακεδονίας και Θράκης.
Συνεχάρη τον Ταξίαρχο κ. ΣΥΡΙΤΟΥΔΗ Πασχάλη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, δεδομένης της τοποθέτησής του στη θέση του Γενικού Αστ/κου Δ/ντη Α. Μ&Θ. και του ευχήθηκε δημιουργική και επιτυχημένη θητεία. 
Διαπιστώσαμε την κοινή επιθυμία για την συνέχιση της άριστης θεσμικής συνεργασίας μας. 
Στη συνέχεια η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Νομού Έβρου απένειμε τιμητική πλακέτα στον απερχόμενο Γενικό Αστ/κο Δ/ντη Α. Μ. & Θ., Αντιστράτηγο ε. α. κ. ΜΕΝΕΞΙΔΗ Νικόλαο για την προσφορά του στην Ελληνική Αστυνομία και την πατρίδα. 
Όλα αυτά τα χρόνια πορευθήκαμε μαζί σε κοινούς στόχους, που αφορούσαν το μεταναστευτικό και της Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης. 
Στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας αναζητήσαμε λύσεις στα προβλήματα των Συναδέλφων και στάθηκε αρωγός στα δίκαια αιτήματα μας. Θέσαμε τις βάσεις για την επόμενη μέρα της ελληνικής συνοριοφυλακής. 
Του ευχηθήκαμε υγεία, ευημερία και οικογενειακή ευτυχία. Συνεχίζουμε στο δρόμο της Προσφοράς και της Ενότητας. Για το Δ. Σ. της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Νομού Έβρου.

BORDERNEWS.GR

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου