ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020

Έβρος: Με ρίψεις χημικών που τους χορήγησε η Τουρκία λαθρομετανάστες επιχειρούν να εισβάλουν στα Ελληνικά σύνορα (βίντεο)


Με όπλα χημικών έχει εφοδιάσει η Κυβέρνηση Ερντογάν τους λαθρομετανάστες οι οποίοι κάνουν ρίψεις κατά των Ελληνικών δυνάμεων Αστυνομίας και Στρατού για να εισβάλλουν παράνομα στην Ελλάδα

Σύμφωνα με πηγές ενημέρωσης του Nantiareport.gr οι Αστυνομικοί και οι στρατιώτες του Σώματος Ξηράς ΠΙΥ βρίσκεται στα σύνορα στο φυλάκιο Καστανιές, καταβάλλουν προσπάθεια να κρατήσουν εκτός επικράτειας τους λαθρομετανάστες.

Τα ξημερώματα (29/02) επιχειρήθηκε βίαιη εισβολή ενώ σε συλλήψεις που έχουν γίνει κατάσχεσαν οι Αστυνομικοί χημικά με τους λαθρομετανάστες να αναφέρουν ότι τους τα εφοδίασε η Τουρκία κατά τη μεταφορά τους με λεωφορεία και τρένα στα σύνορα μετά την απόφαση Ερντογάν να ανοίξει τα σύνορα του . Σύμφωνα με τις ίδιες πήγες ενημέρωσης η Τουρκική πλευρά έχει διαθέσει στους λαθρομετανάστες χάρτες με τα παράνομα περάσματα από τα οποία επιχειρούν να διέλθουν . 

Αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή ενεργούν συλλήψεις όσων εντοπίζονται ενώ από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη μεταβαίνουν και ενισχυτικές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου