Καταδίωξη από την περιοχή των Μεταξάδων μέχρι το χωριό Άβαντας της Αλεξανδρούπολης για έναν 27χρονο αλλοδαπό, που μετέφερε 6 λαθροματανάστες και έπεσε πάνω σε περιπολικό προσπαθώντας να ξεφύγει, αλλά τελικά τον συνέλαβαν.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί 14 Φεβρουαρίου, σε επαρχιακή οδό του νομού Έβρου, οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεταξάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 27χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Στον οικισμό Άβαντα, ο 27χρονος στην προσπάθειά του να διαφύγει πραγματοποίησε ελιγμό με το όχημα που οδηγούσε, με αποτέλεσα να συγκρουστεί με περιπολικό, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Άμεσα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο εσωτερικό του οχήματος, διαπίστωσαν ότι μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα έξι (6) λαθρομετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκε το αυτοκίνητο του και οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου-Ορεστιάδας.