ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020

Κουτσελιό Ιωαννίνων: Σφάζουν, θανατώνουν και κλέβουν ζώα, οι «ένοικοι» του ΚΥΤ στον ΚατσικάΑγανακτισμένοι, είναι οι κάτοικοι στο Κουτσελιό Ιωαννίνων, από τη δράστη λαθρομεταναστών διαβιούντες στη δομή του Κατσικά

Όπως καταγγέλλει σε επιστολή του ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σωκράτης Ντόβας, προς το Δήμαρχο Μωυσή Ελισάφ, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Βασίλειο Βλέτσα, και τη Διεύθυνση Αστυνομίας, οι διαβιούντες στο ΚΥΤ τις νύχτες επιδίδονται σε κλοπές από οικίες και ζωοκλοπές, με τους κατοίκους να έχουν περιέλθει σε απόγνωση. Σύμφωνα με την καταγγελία του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας, οι κτηνοτρόφοι, βρίσκουν τα τομάρια και τα σφαγμένα ζωντανά τους νερκά και γδαρμένα στους στάβλους και τα κοτέτσια τους, ενώ λεηλατούν και τις αποθήκες τους!

Στον καταυλισμό του Κατσικά φιλοξενούνται πάνω από 1.200 λαθρομετανάστες από 38 χώρες. Οι κάτοικοι ζητούν αυξημένη αστυνόμευση και από τη πολιτεία να θέσει όρια στους λαθρομετανάστες, για να αποφευχθούν φαινόμενα αυτοδικίας, όπως τονίζεται στην καταγγελία του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Κουτσελίου Ιωαννίνων. Ανάλογα περιστατικά καταγγέλλουν και οι κάτοικοι του Κατσικά αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου