Aυτό που συμβαίνει στον Έβρο τις τελευταίες ώρες δεν είναι προσφυγική κρίση αλλά μια υβριδική εισβολή ενορχηστρωμένη από την τουρκική πλευρά ώστε μουσουλμανικοί πληθυσμοί να περάσουν στην Ελληνική πλευρά.

Ο στόχος του Ερντογάν είναι διπλός:
1) Εκβιάζει την Ευρώπη για χρήματα
2) Μεταφέρει μουσουλμανικούς πληθυσμούς στην Ελλάδα στοχεύοντας ό,τι δεν κατάφερε στο Ιντλίμπ να δημιουργήσει δηλαδή μια μεταφορά πληθυσμών ώστε να τη χρησιμοποιήσει κατά το δοκούν.

Οι Τούρκοι έχουν το modus operandi καθώς κάτι ανάλογο έκαναν με την Αλεξανδρέττα που πλέον ονομάζεται Ισκεντερούν όταν το 1939 την πήραν από την Συρία. Το ίδιο έκαναν και στην Κύπρο ώστε να την καταπατήσουν ενάντια σε κάθε έννοια διεθνούς δικαίου και να δημιουργήσουν το ψευδοκράτος τους. Επιχειρούν κάτι ανάλογο και στον Έβρο σήμερα.

Η Ελληνική πλευρά δεν πρέπει να υποκύψει και οφείλει με κάθε τρόπο να δείξει ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πέρασει έστω και ένας από τους συγκεντρωμένους, οι οποίοι ξεπερνούν τους 4500. Αν υποκύψουμε, αύριο θα είναι 500.000. Οποιος δεν το κατανοεί ότι μιλάμε για εισβολή με τον μανδύα του δήθεν προσφυγικού είναι απλά εκτός πραγματικότητας (για να μην γράψω κάτι χειρότερο).

Ως χώρα έχουμε αποδείξει τον ανθρωπισμό μας στην πράξη όλα τα χρόνια. Τώρα πλέον ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε στο βίαιο εποικισμό της. Δυστυχώς αυτό που συμβαίνει σήμερα, δεν θα τελειώσει εύκολα και πρέπει να παραμείνουμε σε επιφυλακή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το νου μας σε ταυτόχρονες προβοκάτσιες που ενδέχεται να ξεσπάσουν στο εσωτερικό μας από ύποπτα στοιχεία καθώς και στα hot spots στα νησιά.