Αυτοί οι άνθρωποι που κατάφεραν να αχρηστεύσουν τα σχέδια και την στρατηγική του Ερντογάν δημιουργώντας ανθρώπινο τοίχο απέναντι στις ορδές των κατευθυνόμενων δήθεν προσφύγων που αποτελούν εργαλείο του Σουλτάνου, χρίζουν της εμπιστοσύνης μας και της αναγνώρισης των υπηρεσιών τους προς την πατρίδα . 

Να διαφυλάξουν τα χερσαία και θαλάσσια σύνορα της πατρίδας απόρθητα από τους δήθεν πρόσφυγες οι οποίοι δεν είναι τίποτ΄ άλλο παρά εργαλειοποιημένος μηχανισμός προκειμένου να περάσει η γείτον χώρα τις επιδιώξεις της. 

Οι φύλακες των χερσαίων και θαλάσσιων συνόρων δίνουν την μάχη καθημερινά και τους χρωστάμε πολλά. Ιδιαίτερα σήμερα που η χώρα δίνει και μια άλλη μάχη, αυτήν κατά του Κορονοϊού. Δύο μέτωπα ανοιχτά αλλά και ένας ισχυρός αποτρεπτικός μηχανισμός που δίνει την μάχη υπό αντίξοες συνθήκες. 

Λοιπόν , να τα λέμε κι΄ αυτά γιατί συνήθως τα προσπερνάμε χωρίς να τους δίνουμε την σημασία και αξία που τους πρέπει . Εμείς δεν είμαστε στον Έβρο για να τους συνδράμουμε, όπως κάνουν οι Εβρίτες. Όμως είμαστε μαζί τους νοερά και τους στηρίζουμε πολλαπλώς!!