Καίρια η ευαισθησία και παρέμβαση του κ. Αρχηγού.

Σχετικά με το αίτημα του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. προς το Αρχηγείο και μάλιστα κατόπιν διαδοχικών συναντήσεων με τον κ. Αρχηγό Μιχαήλ Καραμανλάκη, για καταβολή του ποσού των 400 Ευρώ σε έναν έκαστο Συνάδελφο, νέο Ειδικό Φρουρό, προκειμένου να καλύψουν τις μηνιαίες οικονομικές τους ανάγκες, μιας και η μισθοδοσία του τρέχοντος μηνός δεν υπερέβαινε τα 500 ευρώ σας ενημερώνουμε ότι:

Σήμερα πιστώθηκε το ποσό των 600.000 περίπου ευρώ, στην Τράπεζα της Ελλάδας, το ποσό αντιστοιχεί σε 400 ευρώ κατ' έκαστον Συνάδελφο και με μέριμνα των διαχειρήσεων των διευθύνσεων που υπηρετούν, θα καταβληθούν άμεσα.

Οφείλουμε, όμως, να τονίσουμε ότι το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. από την ίδια στιγμή που πληροφορήθηκε το πρόβλημα, μπήκε στην διαδικασία να βρεθεί τρόπος να συμπληρωθεί το μηνιαίο εισόδημα των νέων συναδέλφων, αφού συνδεόταν με πρόβλημα οικονομικής επιβίωσης και κάλυψης βασικών βιοτικών αναγκών τους.

Δεν είναι, όμως, εύκολο διαδικαστικά να ξεπεραστούν εγγενείς δυσκολίες και προβλήματα, χωρίς να μεσολαβήσει ο ελάχιστος απαιτούμενος χρόνος για να καταλήξει σε αποτέλεσμα η προσπάθεια. Μάλιστα, χωρίς την προσωπική, καίρια παρέμβαση και κατανόηση του κ. Αρχηγού, δεν θα μπορούσαν να ξεπεραστούν τα προβλήματα.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΤΟΥΜΑΣ Β. ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ Ε.