ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020

Καταστάσεις πρωτόγνωρες
Μετά από είκοσι ένα χρόνια υπηρεσίας βιώνουμε καταστάσεις πρωτόγνωρες για εμάς και για ολόκληρη την κοινωνία. 


Η πανδημία του Κορωνοϊού πλήττει σε μεγάλο βαθμό το νόμο μας, την Ελλάδα μας και ολόκληρο τον κόσμο. Το παρόν στην Καστοριά είναι ιδιαίτερα δύσκολο και κρίσιμο. 

Οι συνάδελφοι έχουν έναν επιπλέον εχθρό να αντιμετωπίσουν και δυστυχώς αόρατο εδώ στα Ελληνοαλβανικά σύνορα, αλλά παρ όλα αυτά το ηθικό μας παραμένει υψηλό και είμαστε πρόθυμοι να προσφέρουμε και σε αυτή την μάχη. 

Δυστυχώς χάνονται φίλοι και συγγενείς αλλά εμείς θα πρέπει να μείνουμε όρθιοι και να προσφέρουμε με πίστη και με υψηλό αίσθημα ευθύνης τις υπηρεσίες μας στην τοπική και όχι μόνο κοινωνία. 

Σε κάθε υπηρεσία που εκτελούμε αν και λαμβάνουμε μετρά προστασίας δεν ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε, είμαστε εκτεθειμένοι στον "εχθρό" και δικαιολογημένα υπάρχει ανησυχία και προβληματισμός όχι μόνο σε εμάς αλλά και στις οικογένειές μας. 

Τις επόμενες ημέρες δεν ξέρουμε τι θα ακολουθήσει για αυτό και παραμένουμε στις θέσεις μας και έτοιμοι για να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας... Εύχομαι και ελπίζω να βγούμε νικητές όλοι μας και να κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία...

Ιωάννης Τοτονιδης 

Γ. Γραμματέας ΠΟΣΥΦΥ
bordernews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου