Έκτακτη επίσκεψη στην έδρα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας στη Λάρισα , πραγματοποιήθηκε σήμερα 13-03-2020 από αντιπροσωπεία του Δ/Σ της Ένωσης Προσωπικού Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Ν. Τρικάλων με τον Γενικό Διευθυντή Θεσσαλίας Ταξίαρχο κύριο Αστέριο ΜΑΝΤΖΙΩΚΑ. 

Στην συνάντηση συζητήθηκε το θέμα ευρείας επιχείρισης απότροπης και φύλαξης των συνόρων που διεξάγεται στον Έβρο , όπου και ζητήθηκε εκ μέρους τής Ένωσης η μέγιστη στήριξη υλικοτεχνικά στους συναδέλφους που επιχειρούν, η έγκαιρη και έγκυρη χορήγηση φύλλων πορείας των συμμετεχόντων συναδέλφων καθώς και η διευκόλυνση αυτών για την μεταφορά προς και από τον Έβρο. 

Επιπλέον συζητήθηκε το σοβαρό θέμα της εξάπλωσης του κορονοιου και ζητήθηκε η χορήγηση όλων των υπηρεσιών με ιατροφαρμακευτικο εξοπλισμό που προβλέπεται για τέτοιες περιπτώσεις καθώς και η απολύμανση όλων των χώρων των εκάστοτε υπηρεσιών. 

Εκ μέρους του κυρίου γενικού έγινε δεκτή και κατανοητή η θέση μας για όλα τα ανωτέρω , και μας ενημέρωσε ότι θα καταβληθεί η κάθε δυνατή προσπάθεια σε κάθε περίπτωση .

bordernews.gr