Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί για την προσφορά πολύτιμων ειδών για την αποστολή τους στα ελληνοτουρκικά σύνορα, εξέδωσε η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Έβρου.

Την ανακοίνωση υπογράφουν ο Πρόεδρος Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς και ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Δερβεντλής και αναφέρει:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κ. Κωνσταντίνο Καραΐσκο ( επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ) για την πρωτοβουλία του και όλων των φίλων συμπατριωτών μας, που συνέβαλαν στην προμήθεια ειδών χρήσιμων για την εκπλήρωση της αποστολής μας.
Για την Ε.ΣΥ.Φ.Ν.Ε. δεν είναι μόνο η ιδιωτική χορηγία, είναι κυρίως η αλληλεγγύη και η πραγματική αναγνώριση από την τοπική κοινωνία του αγώνα που δίνουμε καθημερινά στην πρώτη γραμμή και στην φύλαξη των συνόρων μας. Είναι η ενθάρρυνση για την προσπάθεια μας μέσω της συνεισφοράς τους σε εποχές οικονομικά δύσκολες. Ως
αποδέκτες της έμπρακτης στήριξης των Συνελλήνων εκφράζουμε την συγκίνησή μας και τους διαβεβαιώνουμε πως ο Έβρος θα συνεχίσει να αντέχει. Τα υλικά παραδόθηκαν στους Συναδέλφους από την Κύπρο καθώς και στους Συναδέλφους που επιχειρούν σε πλωτές περιπολίες στο Δέλτα του Έβρου”.