Πληροφορούμε τα μέλη μας ότι, με βαθύ το αίσθημα της ευθύνης μας απέναντι στους συναδέλφους μας και λειτουργώντας κατά το δυνατόν συμπληρωματικά προς τα μέτρα που λαμβάνει η Ελληνική Πολιτεία για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της εξάπλωσης του covid -19, μετά από απόφαση του Διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου Συνοριακών Φυλάκων Αττικής προχωρήσαμε σε στοχευμένη παρέμβαση ενίσχυσης των μέτρων προστασίας των συναδέλφων μας στη Δ/νση Αλλοδαπών Αττικής.

Συγκεκριμένα προβήκαμε στη παράδοση σημαντικής ποσότητας 4λιτρων συσκευασιών με αντισηπτικό υγρό στην Διεύθυνση για να χρησιμοποιηθούν από τους υπηρετούντες σ αυτή αστυνομικούς ως μέτρο προφύλαξης απέναντι στον ιό που απειλεί τις ζωές όλων μας αλλά και για να λειτουργήσει ως φραγμός στην εξάπλωση της πανδημίας στη Χώρα μας.
Από τη πλευρά του ο Διευθυντής της Διευθύνσης Ταξίαρχος κ. ΔΑΒΑΛΟΣ Δημήτριος, κατά τη παραλαβή μας ευχαρίστησε και μέσω ημών εξήρε τη στάση όλων των μελών μας για την έμπρακτη συμπαράσταση και ομόθυμη συνεργασία μας στην αντιμετώπιση του κοινού εχθρού -του ιού covid -19.