Ομολόγησε τις ειδεχθείς και βίαιες πράξεις του, ενώ έχει ταυτοποιηθεί ως δράστης από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια

Διερχόμενη από την περιοχή Πατησίων (27/02-02.15πμ) η 22άχρονη φοιτήτρια δέχθηκε βίαιη επίθεση σε βάρος της, από τον 19άχρονο Αιγύπτιο ο οποίος με απειλή μαχαιριού την ακινητοποίησε και τη βίασε. Χωρίς να είναι σε θέση η νεαρή να αντιδράσει, της απέσπασε το κινητό τηλέφωνο και το πορτοφόλι της και διέφυγε. Από στοιχεία που προέκυψαν και την κατάθεση της φοιτήτριας, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ταυτοποίησαν τον δράστη και προχώρησαν στη σύλληψή του (27/03). Όπως διακριβώθηκε ο λαθρομετανάστης από την Αίγυπτο, δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν, ωστόσο ομολόγησε και περιέγραψε τις πράξεις του, και με παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα με τις σε βάρος του κατηγορίες για βιασμό και ληστεία, παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και περί αλλοδαπών.

Με Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 19χρονου Αιγύπτιου (επ.) ELGAMASY (ον.) MOHAMED του MAGDY και της SMAH .
Έκκληση προς τους πολίτες απευθύνει η ΕΛ.ΑΣ για στοιχεία που ενδεχομένως γνωρίζουν σχετικά με τη δράση του, να επικοινωνήσουν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476541 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.