ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020

Έλεγχοι στα ΚΤΕΛ: Τσάκωσαν Αλβανούς εργάτες από τη Μύκονο με προορισμό την ΗγουμενίτσαΟι Αλβανοί εργάτες ήθελαν να πάνε Ηγουμενίτσα και από εκεί στην Αλβανία

Εντατικούς ελέγχους στους σταθμούς των ΚΤΕΛ πραγματοποιούν από το πρωί αστυνομικοί μετά τις εικόνες που κατέγραψε την Μεγάλη Τρίτη το protothema.gr με κοσμοσυρροή για ένα αρνί από το χωριό.

Οι αστυνομικοί, μάλιστα, εντόπισαν Αλβανούς εργάτες που εργάζοντας ως οικοδόμοι σε βίλες στη Μύκονο να προσπαθούν να φτάσουν στην Ηγουμενίτσα προκειμένου από εκεί να επιστρέψουν στην πατρίδα τους δεδομένης της απαγόρευσης για τις οικοδομές στο «νησί των Ανέμων».

Το πρόστιμο που τους επιβλήθηκε ήταν 300 ευρώ επειδή προσπάθησαν να μετακινηθούν σε άλλη περιφερειακή ενότητα.

Οι έλεγχοι πραγματοποιούνται τόσους στους επιβάτες που αναχωρούν από Αθήνα με προορισμό την επαρχία όσο και στους χώρους παραλαβής εμπορευμάτων προκειμένου να μπει μια τάξη κατά την διάρκεια της παραλαβής τους.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν δείτε τους αστυνομικούς να ζητούν από τους επιβάτες των λεωφορείων να καθίσουν στη σειρά προκειμένου να ελεγχθούν τα στοιχεία τους και τα έγγραφα που φέρουν βάσει των οποίων δικαιολογείται η μετακίνηση τους.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου