Η Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης δίπλα στον Ελληνικό Στρατό και τα φυλάκια του Έβρου, μέσω του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής

Με πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλας Πατουλίδου και κατόπιν συνεννόησης με τον Υφυπουργό Άμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, σήμερα το μεσημέρι παραδόθηκαν στον Ελληνικό Στρατό, δύο τριφασικές γεννήτριες 24KV diesel, τρία μικρά ψυγεία και ένας ηλεκτρικός γρασαδόρος για φορτηγά, προσφορά του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής και της Αντιπεριφέρειας Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Ο Αντισυνταγματάρχης Μηχανικού Παναγιώτης Γούναρης , ευχαρίστησε την κ. Πατουλίδου και τον Πρόεδρο του Δικτύου, Νικόλαο Πέντζο για την σπουδαιότητα αυτής της κίνησης εταιρικής ευθύνης και τόνισε πως η αξία της δεν είναι μόνο συμβολική αλλά και ουσιαστική.


Ο κ. Πέντζος από την πλευρά του επεσήμανε πως το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής αποτελεί «βραχίονα» στο πεδίο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, αξιοποιώντας την εμπειρία και τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια.

Γι αυτό το λόγο προωθεί την έννοια της κοινωνικής ευαισθησίας και ευθύνης των επιχειρήσεων, καθώς και την προαγωγή της ιδέας της κοινωνικής συνοχής στη χώρα μας.

Η κ. Βούλα Πατουλίδου ,ευχαρίστησε και τις δύο πλευρές για την άμεση ανταπόκριση και την άριστη συνεργασία και δήλωσε πως μπορεί να είναι δύσκολες οι στιγμές για όλη την ανθρωπότητα αλλά φροντίζουμε να αναδεικνύουμε, τις βέλτιστες πρακτικές από την πολιτική, τις επιχειρήσεις και την κοινωνία πολιτών συνεισφέροντας με κάθε τρόπο όπου μπορεί ο καθένας μας,από όποια θέση ευθύνης υπηρετεί.