ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020

«Τα οχήματα μεταφοράς φορέων κατανεμήθηκαν στα ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ. Ταύρου και Αμυγδαλέζας και εκτελούν ασφαλείς μεταγωγές»


Αναφορικά με δημοσίευμα ιστοσελίδας για τα δέκα περιπολικά μεταφοράς φορέων επικίνδυνων ασθενειών, η απάντηση από τον πρόεδρος του Σωματείου Συνοριακών Φυλάκων Αττικής.

«Η προμήθεια των εν λόγω οχημάτων έγινε με ευρωπαϊκά κονδύλια (ταμείο εσωτερικής ασφάλειας) και κατανεμήθηκαν στα ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ. Και συγκεκριμένα: από 1 μεταγωγικό Citroen Picaso (κατάλληλο με διαχωριστικό), από 1 μεταγωγικό IVECO 9 θέσεων κατάλληλα διαμορφωμένο και από 1 μεταγωγικό TEMSA λεωφορείο 28 θέσεων (τύπου κλούβα μεταγωγών με «κελιά»).


Στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής τα εν λόγω οχήματα κατανεμήθηκαν στα ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ. Ταύρου (250-300 θέσεων ) και Αμυγδαλέζας (800-1000 θέσεων )και ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΜΕΤΑΓΩΓΕΣ, ακριβώς για το σκοπό τον οποίο έγινε η προμήθεια τους.

Επίσης να προσθέσω ότι η προμήθεια των εν λόγω οχημάτων έγινε με χρηματοδότηση από το ευρωπαϊκό ταμείο εσωτερικής ασφαλείας και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από καμία άλλη υπηρεσία -πλην των ΠΡΟ.ΚΕ.Α. και των υπηρεσιών της Δ/νσης Αλλοδαπών- για 5 χρόνια», καταλήγει ο πρόεδρος του Σωματείου Συνοριακών Φυλάκων Αττικής, Θωμάς Μπόζιαρης.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου