Στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου 125 πολίτες, όπου υποβλήθηκαν σε έλεγχο για κορωνοϊό - Πρόκειται για εργαζομένους σε τοπικές επιχειρήσεις και τράπεζες, αστυνομικούς και άλλους κατοίκους, τους οποίους είτε είχαν επισκεφθεί οι αλλοδαποί που διαμένουν στη δομή είτε είχαν έρθει σε επαφή μαζί τους

Σαρωτικοί είναι οι έλεγχοι στο Κρανίδι για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας, μετά τον εντοπισμό 150 κρουσμάτων σε δομή μεταναστών στην περιοχή. Στο σημείο βρέθηκε την Τρίτη, για μια ακόμη φορά, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, μαζί με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα, καθώς και τον γενικό γραμματέα υποδοχής αιτούντων άσυλο, Μάνο Λογοθέτη.

Στο πλαίσιο αυτό, και καθώς ο κ. Χαρδαλιάς έδωσε εντολή για σαρωτικές ιχνηλατήσεις, στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου κλήθηκαν 125 πολίτες, όπου υποβλήθηκαν σε έλεγχο για κορωνοϊό. Πρόκειται για εργαζομένους σε τοπικές επιχειρήσεις και τράπεζες, αστυνομικούς και άλλους κατοίκους της περιοχής, τους οποίους είτε είχαν επισκεφθεί οι αλλοδαποί που διαμένουν στη δομή είτε είχαν έρθει σε επαφή μαζί τους.