Εννέα αλλοδαποί ηλικίας 20 ως 48 χρόνων έναν οικίσκο μέσα στην δομή παραμονής μεταναστών και προσφύγων στην ΒΙΑΛ της Χίου!

Σε κανονικό κατάστημα όπου πωλούνταν τρόφιμα, αλλά και ναρκωτικά και αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα, είχαν μετατρέψει εννέα αλλοδαποί ηλικίας 20 ως 48 χρόνων έναν οικίσκο μέσα στην δομή παραμονής μεταναστών και προσφύγων στην ΒΙΑΛ της Χίου!

Κατά την διάρκεια αιφνιδιαστικής έρευνας που έκανε τη Μεγάλη Τετάρτη η Ασφάλεια Χίου, διαπιστώθηκε ότι στο παράνομο μίνι μάρκετ προορίζονταν για πώληση 130 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 28 πακέτα τσιγάρων και 18 συσκευασίες καπνού χωρίς τις ειδικές ταινίες του φόρου κατανάλωσης, 88 συσκευασίες με τσιγαρόχαρτα και πλήθος προϊόντων άμεσης κατανάλωσης.

Όλα κατασχέθηκαν, μαζί με μετρητά ύψους 1.720 ευρώ που έδειχναν ότι το «μαγαζί» έκανε… χρυσές δουλειές, καθώς και οκτώ τραπεζικές κάρτες για τις οποίες δρομολογείται το άνοιγμα των λογαριασμών στους οποίους αντιστοιχούν.

Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου για τα ναρκωτικά και του Τελωνειακού κώδικα και για παρεμπόριο με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου.