ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Σάββατο, 9 Μαΐου 2020

Ίσως και εντός Αυγούστου να αναλάβουν υπηρεσία οι 400 νέοι συνοριοφύλακες στον ΈβροΜεγάλη ανανέωση και επιτακτική η άμεση ανάγκη ενίσχυσης του Έβρου με νέο προσωπικό.

Θέμα ημερών είναι πλέον η ανακοίνωση των ημερομηνιών για την εξέταση των επιτυχόντων του διαγωνισμού για την πρόσληψη νέων συνοριακών φυλάκων. Οι αθλητικές και υγιειονομικές εξετάσεις σύμφωνα με διαβεβαιώσεις του υπουργού προστασίας του πολίτη θα γίνουν στον Έβρο.

Η σημαντική αυτή εξέλιξη, όμως έχει ακόμη μια πιο σημαντική παράμετρο, καθώς οι νέοι συνοριοφύλακες, θα ξεκινήσουν και άμεσα την εκπαίδευσή τους. Αυτό σημαίνει ότι ίσως και εντός του Αυγούστου, οι συνοριοφύλακες να αναλάβουν και υπηρεσία.

Ο χρόνος πιέζει την κυβέρνηση, καθώς το καλοκαίρι αυξάνονται οι μεταναστευτικές πιέσεις, λόγω των καιρικών συνθηκών, ενώ ο παράγοντας Τουρκία παραμένει απρόβλεπτος.
Οι νέοι συνοριακοί φύλακες θα πέσουν απευθείας στη μάχη των συνόρων, ενισχύοντας με την θέλησή τους και το νεαρό της ηλικίας τους, παράλληλα με την εμπειρία και τον επαγγελματισμό των παλαιότερων αστυνομικών ουσιαστικά τη φύλαξη της πατρίδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου