ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Σάββατο, 16 Μαΐου 2020

«Συζήτηση με τους εκπροσώπους και των τεσσάρων κατηγοριών Αστυνομικών, «προίκα» των υπουργών της προηγούμενης κυβέρνησης!»


Με αφορμή την τοποθέτηση συνδικαλιστή της ΕΛΑΣ για τη συζήτηση βαθμολογίου – καθηκοντολογίου, σχόλιο Αστυνομικού

«‘Με αφορμή την συγκρότηση επιτροπής στο ΑΕΑ για το βαθμολόγιο, μετά από παρέμβαση της ΠΟΑΣΥ,» λέει στην αρχή ο αρθρογράφος κ αυτόματα μου γεννήθηκε η απορία ποιοι απαρτίζουν αυτή την επιτροπή?
Εύχομαι η πολιτική ηγεσία να έχει προσκαλέσει στο τραπέζι του επιβεβλημένου διαλόγου για την δημιουργία σύγχρονου κ δίκαιου βαθμολογίου – καθηκοντολογίου, τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους κ των τεσσάρων κατηγοριών που άφησαν προίκα οι υπουργοί της προηγούμενης κυβέρνησης!
Για να αντιληφθεί κάποιος την πολυπλοκότητα του εγχειρήματος κ το μπέρδεμα που επικρατεί ,αρκεί να μάθει ότι είμαστε η μοναδική χώρα που έχει 3 ειδών αρχιφύλακες ενώ ένας αρχιφύλακας ΜΑΥ μπορεί να είναι στη Β μισθολογική κατηγορία κ ένας ανθυπαστυνόμος ΑΥ να είναι στη Γ !!!!

Υγ. Ότι κ αν κάνετε να φροντίσετε να καταργήσετε τις μισθολογικές κατηγορίες της ντροπής που έφεραν οι προηγούμενοι! Εκτός από αντισυνταγματικές είναι κ ανήθικες!», καταλήγει Αστυνομικός υπηρεσίας της ΕΛΑΣ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου