O Παναγιώτης Χαρέλας, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων, μιλώντας στο LIVE NEWS, αναφέρθηκε σε όλη την αλήθεια για την «κατάληψη» ελληνικού εδάφους στον Έβρο.

Σύμφωνα με τον κ. Παναγιώτη Χαρέλα: «Η Τουρκία δεν ήθελε κι άλλο φράκτη. Δεν ήθελε ούτε αυτόν στις Καστανιές. Δεν υπάρχει καταπάτηση ελληνικού εδάφους, δεν υπάρχουν σκηνές με τουρκικές σημαίες σε ελληνικό έδαφος. Δεν έχουν περάσει.

Το ποτάμι σε εκείνο το σημείο, είναι στην Τουρκική πλευρά, πάνω σε εκείνο το κομμάτι έχουν στηθεί οι σκηνές των Τούρκων. 

Ο στόχος επετεύχθη από την SUN στο να μας κάνουν να αμφισβητήσουμε ορισμένα πράγματα. Στόχος ήταν να προκληθεί σύγχυση. Μάλλον στην SUN ξέρουν καλύτερα τι συμβαίνει παρά των συναδέλφων που δουλεύουν εδώ κάθε μέρα 

Θα πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη σε μας από την ελληνική κοινωνία. Ο φράχτης από την 3η μέρα των αναταραχών, αυτό που έκανε ήταν να τοποθετηθούν τα αναχώματα.»

Βρίσκονται όλοι σε εγρήγορση, ώστε να σηκωθεί ο φράχτης. 

Θα φυλάξουμε τα σύνορα όπως πρέπει, όπως ορκίστηκαν όλοι όσοι υπηρετούν, θα φυλάξουμε το κάθε εκατοστό της πατρίδας μας»

Δείτε το σχετικό βίντεο: