Συγκατηγορούμενοι για την ίδια υπόθεση, είναι έξι ακόμη άτομα, εκ των οποίων τρεις είναι έγκλειστοι Καταστήματος Κράτησης

Έντεκα κιλά ηρωίνης ήταν έτοιμοι να μεταφέρουν στη Ρόδο και από εκεί να τα προωθήσουν στις πιάτσες των τοξικομανών, ήταν μια 47χρονη Ελληνίδα και ένας 25χρονος Αλβανός που συνελήφθησαν στον Πειραιά από στελέχη της υποδιεύθυνσης οργανωμένου εγκλήματος.

Συγκατηγορούμενοι για την ίδια υπόθεση, είναι έξι ακόμη άτομα, εκ των οποίων τρεις είναι έγκλειστοι Καταστήματος Κράτησης.

Τα μέλη του κυκλώματος, στο οποίο αρχηγικό μέλος είναι ένας εκ των κρατουμένων, διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών σε Ρόδο και Κρήτη.

Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης είχαν διακριτούς ρόλους και συγκεκριμένα οι έγκλειστοι συντόνιζαν τη μεταφορά και παράδοση των ναρκωτικών ουσιών για λογαριασμό της εγκληματικής οργάνωσης. Η 47χρονη είχε το ρόλο του μεταφορέα. Ο 25χρονος και τα άλλα μέλη που αναζητούνται, ήταν επιφορτισμένοι με το ρόλο του προμηθευτή των ναρκωτικών ουσιών.

Συνελήφθησαν μετά από συντονισμένη επιχείρηση μόλις είχαν βγάλει εισιτήρια για Ρόδο, λίγο πριν επιβιβαστούν στο πλοίο.

Μέσα σε βαλίτσα βρέθηκαν 21 αυτοσχέδιες συσκευασίες, αλειμμένες με οδοντόκρεμα, με ηρωίνη, συνολικού βάρους 11.225 γραμμαρίων, 200 ευρώ, καθώς και τα αποκόμματα εισιτηρίων για ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Πειραιά προς Ρόδο και Ηράκλειο Κρήτης και αντίστροφα.