ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020

Καταδίωξη και «μπλόκο» της αστυνομίας σε αυτοκίνητο με 20 κιλά κάνναβης από την Αλβανία!Συνελήφθησαν δύο άτομα στο Αγγελόκαστρο Αιτωλοακαρνανίας και στην Αμαλιάδα

Συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε Αγγελόκαστρο Αιτωλοακαρνανίας και Αμαλιάδα Ηλείας, για την σύλληψη δυο ατόμων που εμπλέκονται σε εισαγωγή 20 κιλών και 500 γραμμαρίων κάνναβης απο την Αλβανία, προχώρησαν ανδρες του τμήματος ασφαλείας Άρτας. Είχε προηγηθεί η ακινητοποίηση οχήματος μετά απο καταδίωξη στο Αγγελόκαστρο Αιτωλοακαρνανίας.

Η καταδίωξη του οχήματος στο οποίο επέβαινε ένας άνδρας Αλβανικής υπηκοότητας, είχε ξεκινήσει το πρωί της Δευτέρας στο Κομπότι της Άρτας. Ο άνδρας αρνήθηκε να σταματήσει σε σήμα των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε για λίγο.

Εντός του οχήματος βρέθηκαν 20 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 20 κιλών και 500 γραμμαρίων. Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, οι αστυνομικοί συνέλαβαν στην Ηλεία τον ιδιοκτήτη του οχήματος. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν επίσης, τρία κινητά τηλέφωνα και 200 ευρώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου