Για την κόντρα τους με τους Τούρκους χάκερς αλλά και τις κυβερνοεπιθέσεις στα Υπουργεία Άμυνας και Εξωτερικών της γείτονος μιλούν οι Anonymous Greece.

«Τα όριά μας δεν υπάρχουν. Είμαστε πάντα σε ετοιμότητα. Υπερέχουμε με διαφορά έναντι των τουρκικών προκλήσεων και απεγνωσμένων προσπαθειών εντυπωσιασμού. Σήμερα όλα δείχνουν ότι οι τουρκικές επιθέσεις δεν είναι δυνατόν να πλήξουν σοβαρά τις ελληνικές κρατικές ιστοσελίδες. Η Ελλάδα για άλλη μια φορά παραδίδει μαθήματα στους Τούρκους αρχάριους χάκερς», αναφέρουν σε συνέντευξή τους στο Open TV.

Σημειώνεται πως η ομάδα Ayyildiz Tim κατέλαβε τη σελίδα του Δήμου Χαλκηδόνος το μεσημέρι της Κυριακής και ανήρτησε βίντεο αλλά και μηνύματα στα ελληνικά, στα αγγλικά και τα τουρκικά. 

Oι Έλληνες χάκερς πιστεύουν πως μπορούν να προκαλέσουν χάος στις τουρκικές κρατικές υποδομές αν… τους προκαλέσουν.

«Οι απαντήσεις μας είναι αποτέλεσμα συνεχούς παρακολούθησης των εν δυνάμει απειλών και συνεργασίας με άλλες ομάδες Anonymous ανά τον κόσμο. Διαθέτουμε την ικανότητα να ανιχνεύουμε με ταχύτητα τον τρόπο που θα διεισδύσουμε εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν», αναφέρουν χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι βρίσκονται σε εγρήγορση και προετοιμάζονται για τα όσα έρχονται.

Οι Αnonymous Greece επισημαίνουν πως οι κυβερνοπόλεμοι δεν είναι κάτι καινούριο αλλά σύντομα θα είναι όλο και πιο έντονοι.

«Οι ενέργειές μας γίνονται με γνώμονα το δίκιο και δεν εμπεριέχουν κακόβουλες πράξεις, για αυτό και έχουμε την αποδοχή και την υποστήριξη του κόσμου», αναφέρουν.