ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020

Ορκίστηκαν σήμερα οι 400 νέοι Συνοριοφύλακες σε Αλεξανδρούπολη και Διδυμότειχο (ΒΙΝΤΕΟ)


Ορκίστηκαν σήμερα σε Αλεξανδρούπολη και Διδυμότειχο, λόγω των μέτρων προφύλαξης για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού, οι 400 νέοι Συνοριοφύλακες, οι οποίοι προσελήφθησαν κατά τον πρόσφατο διαγωνισμό.

Η συντριπτική πλειοψηφία των νέων Συνοριακών Φυλάκων, περισσότεροι από 320, προέρχονται ως γνωστόν από το νομό Έβρου, αφού η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δια του αρμόδιου υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη, επέλεξε να πριμοδοτήσει την εντοπιότητα με 5 μονάδες. Έτσι προσέλαβε με μια μόνο προκήρυξη, τον μεγαλύτερο αριθμό μονίμων υπαλλήλων σε δημόσιες υπηρεσίες, ενισχύοντας στην πράξη την εθνικά ευαίσθητη περιοχή μας, με την παραμονή εδώ όλων αυτών των νέων ανθρώπων.

Στην Αλεξανδρούπολη η ορκομωσία πραγματοποιήθηκε στο πάρκο Αλτιναλμάζη, ενώ στο Διδυμότειχο στην Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων. Εκεί όπου από την Κυριακή 19 Ιουλίου θα ξεκινήσει η διαδικασία της εκπαίδευσης τους.

Το Evros-news.gr, που μαζί με την Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Έβρου έδωσε “μάχη” και συνέβαλλε να αλλάξει η αρχική απόφαση για χαμηλή πριμοδότηση της εντοπιότητας και από 1 μονάδα έγινε 5, αλλά και ζήτησε να γίνουν οι εξετάσεις στην Αλεξανδρούπολη, όπως και συνέβη, εύχεται καλή σταδιοδρομία στους 400 νέους Συνοριοφύλακες, που θα επανδρώσουν τις υπηρεσίες του Έβρου.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου