ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

Θήβα: Μεγάλη επιχείρηση της δίωξης ναρκωτικών στην Δομή Μεταναστών - Δείτε φωτογραφίες
Εντοπίστηκε κάνναβη και λαθραία τσιγάρα - Τρεις οι συλλήψεις - Μετανάστης απείλησε ότι θα σκοτώσει τον διοικητή της δομής.

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Δομή Φιλοξενίας Μεταναστών στην Θήβα πραγματοποιείται από το πρωί της Παρασκευής.


Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά πραγματοποιούν αιφνιδιαστικό έλεγχο και ήδη έχουν εντοπίσει ποσότητες κάνναβης και λαθραίων τσιγάρων.


Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η επιχείρηση γίνεται και με την παρουσία ανδρών ΜΑΤ ενώ είχε σχεδιαστεί μετά από συνεργασία του νέου διοικητή της Δομής και της αρμόδιας αστυνομικής διεύθυνσης.Συνολικά συνελήφθησαν τρία άτομα ενώ έγινε η προσαγωγή ενός ακόμα μετανάστη γιατί απείλησε τον διοικητή ότι θα τον σκοτώσει μόλις φύγει η ισχυρή αστυνομική παρουσία.


Υπενθυμίζεται ότι η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχει δώσει εντολή προκειμένου να υπάρχει στενή συνεργασία όλων των διοικήσεων των δομών με τις αστυνομικές αρχές προκειμένου να αντιμετωπιστούν εγκληματικά κυκλώματα που δρουν εντός των camps.


Σύμφωνα δε με πληροφορίες η επέμβαση στην Δομή της Θήβας έγινε και μετά από αίτημα μεταναστών που φιλοξενούνται και οι οποίοι πέφτουν θύματα ομοεθνών τους.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου