ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Σάββατο, 18 Ιουλίου 2020

Δυνατή επαναφορά των Συνοριοφυλάκων. Ορκίστηκαν οι νέοι Συνοριοφύλακες!


Με την παρακάτω τοποθέτηση της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων (Π.ΟΣΥ.ΦΥ.), καλωσορίζει τους νεοπροσληφθέντες Συνοριοφύλακες που ορκίστηκαν την 17-7-2020 σε διάφορες Διευθύνσεις Αστυνομίας

Ειδικότερα αναφέρει :"Μετά από 18 ολόκληρα χρόνια, επανέρχεται δυνατότερα ο θεσμός της Συνοριακής φύλαξης με την ανανέωση σε ανθρώπινο δυναμικό των υπηρεσιών συνοριακής φυλακής. Ειδικότερα, χθες ορκίστηκαν οι νέοι Συνοριοφύλακες που θα τοποθετηθούν σε Έβρο και Νησιά μετά την ταχύρυθμη εκπαίδευση που θα πραγματοποιήσουν άμεσα. 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων χαιρετίζει την κατεύθυνση της πολιτείας για την πρόσληψη των νέων συναδέλφων μας και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία. Ως δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο εκπροσώπησης αυτής της κατηγορίας αισθανόμαστε ιδιαίτερη ικανοποίηση σε έναν μακροχρόνιο αγώνα που πραγματοποιήσαμε για την ενίσχυση της Αστυνομίας με νέους Συνοριοφύλακες παρά τις αντιστάσεις και τις συνεχιζόμενες αρνήσεις που προερχόταν κυρίως από μικρόσυνδικαλιστικά συμφέροντα.

Είναι ανάγκη ο θεσμός αυτός να ενισχυθεί περαιτέρω με επιπρόσθετες προσλήψεις συνοριακών φυλάκων σε όλη την επικράτεια και με επαναφορά των καταργούμενων υπηρεσιών του κλάδου που πραγματοποιήθηκαν πριν τρία χρόνια από επιπόλαιες αποφάσεις της τότε ηγεσίας."

ΠΗΓΗ: posyfy.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου