Συνελήφθη την 18-7-2020 το απόγευμα στο νομό Έβρου, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας εντόπισαν τον  δράστη – οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου να έχει σταθμεύσει στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης όπου ακινητοποιήθηκε. Σε έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου οι αστυνομικοί εντόπισαν στο χώρο των αποσκευών δύο (2) σάκους οι οποίοι περιείχαν είκοσι δυο (22) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 23.345 γραμμαρίων.
Κατασχέθηκαν η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών, δύο (2) κινητά τηλέφωνα και το όχημα που χρησιμοποίησε ο δράστης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.