Η προσπάθεια του Αστυνομικού της ΕΛ.ΑΣ έτυχε την αναγνώρισης εκτός των Υπηρεσιακών στελεχών και του συνόλου της κοινωνίας που υπηρετεί


«Μάχιμος αστυνομικός μετέτρεψε ένα παροπλισμένο περιπολικό σε .. καταδιωκτικό πρώτης γραμμής», ανέφεραν δημοσιεύματα για την πρωτοβουλία του Αστυνομικού Γιώργου Βραχνή να ανακατασκευάσει και να θέσει στη διάθεση της Υπηρεσίας με τομέα ευθύνης την περιοχή των Αχαρνών, παροπλισμένο υπηρεσιακό όχημα της ΕΛ.ΑΣ.



Σε ειδική εκδήλωση (06/07-20.00) ο Σύλλογος Διατήρησης Ιστορικών Οχημάτων βράβευσε τον Αστυνομικό Υπηρεσίας της Δυτικής για τη άρτια ανακατασκευή και αναβάθμιση του υπηρεσιακού Skoda Octavia, καθως επίσης την προσήλωση του στην ΕΛ.ΑΣ. και το υπηρεσιακό καθήκον.

Ο Αστυφύλακας της ΕΛ.ΑΣ , τροποποίησε και τοποθέτησε στο περιπολικό tactical προσαρμοσμένες θήκες, ένα μεγάλο σακβουαγιάζ πρώτων βοηθειών στο πορτμπαγκάζ, πυροσβεστήρα και άλλα υπηρεσιακό εξοπλισμό.


Ανοίγοντας το καπό εντυπωσιάζει ο σφυρήλατος κινητήρας, τρίτης γενιάς τουρμπίνα, με ισχύ 550 ίππων. Για να είναι οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον, έχει προσαρμόσει ρυθμιστής ιπποδύναμης, με το πάτημα κουμπιού.

Ο Αστυνομικός Γιώργος Βραχνής, με προσωπικά του έξοδα- το ποσό ξεπέρασαν τα €20.000- «έστησε» το παροπλισμένο περιπολικό και πλέον εχει ιπποδύναμη 500 άλογα με τελική ταχύτητα 268 χιλιόμετρα, μετρημένη με σύστημα GPS και βρίσκεται στη διάθεση Υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ.