Συνεχίζουν να διασχίζουν τον Έβρο οι διακινητές και μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις να θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των ανθρώπων που μεταφέρουν.

Αυτοκίνητο όπου επέβαιναν πέντε άτομα, καρφώθηκε σε φορτηγό στο βόρειο τμήμα του Έβρου το πρωί της Πέμπτης με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ατόμου.

Ο διακινητής και τρεις ακόμη επιβάτες ξέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο μεταξύ η αστυνομία σε ανακοίνωσή της αναφέρεται στην χθεσινή καταδίωξη που αποκάλυψε το thraki Νεα, στην περιοχή του Προβατώνα.

Συνελήφθη την 1-7-2020 το απόγευμα, στον Έβρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φερών ένας αλλοδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και του νόμου περί αλλοδαπών και αντίσταση. Συγκεκριμένα, ο δράστης οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο δεν υπάκουσε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα. Ακολούθως, το παραπάνω όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε εκτός δρόμου, ενώ ο δράστης τράπηκε πεζός σε φυγή, πλην όμως εντοπίσθηκε και ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, αντιστεκόμενος κατά τη σύλληψη. Όπως διαπιστώθηκε ο δράστης στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης, καθώς επίσης είχε εισέλθει και παρέμεινε παράνομα στη χώρα.