Ο αστυνομικός χειρουργήθηκε στο κεφάλι στο νοσοκομείο Λάρισας - Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου, που είχε μαζί του 22 γρ. ηρωίνης

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας νοσηλεύεται τραυματισμένος ένας αστυνομικός, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα κατά τη διάρκεια ελέγχου σε περιοχή της Καρδίτσας.

Ο αστυνομικός υπεβλήθη σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι και πλέον παρακολουθείται στενά η κατάσταση της υγείας του για να περάσουν τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα για την υγεία του.

Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή, όταν άνδρας οδηγός αυτοκινήτου δεν σταμάτησε σε έλεγχο της Αστυνομίας στην Καρδίτσα και τράπηκε σε φυγή. Ο οδηγός την ώρα που επιχειρούσε να ξεφύγει, επιτάχυνε το όχημα και τραυμάτισε τον αστυνομικό.

Αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Κατά την διάρκεια της προσπάθειάς του να αποφύγει τη σύλληψη, βγήκε με το αυτοκίνητο του εκτός πορείας και χτύπησε σε στάση λεωφορείου στη περιοχή των Τρικάλων.


Ο άνδρας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αντίσταση, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, καθώς σε έρευνα που έγινε στο όχημά του βρέθηκε συσκευασία με ηρωίνη βάρους 22,7 γραμμαρίων.