Συνελήφθησαν, χθες στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τέσσερις αλλοδαποί, δύο άνδρες, ηλικίας 22 και 35 ετών και δύο γυναίκες, ηλικίας 35 και 39 ετών, αντίστοιχα, για πλαστογραφία και παράβαση της Νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών τους εγγράφων, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για Μπέργκαμο Ιταλίας, διαπίστωσαν ότι αυτά ήταν προφανώς πλαστά.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, από την κατοχή τους διαβατήριο Αρχών Λουξεμβούργου, δελτίο ταυτότητας και διαβατήρια Ιταλικών Αρχών, ενώ ο 35χρονος και η 35χρονη συνόδευαν και το ανήλικο τέκνο τους, για το οποίο επέδειξαν διαβατήριο Ιταλικών Αρχών, ως επίσης κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.