ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

Ο Υποστράτηγος Ελευθέριος Ντουρουντούς παρουσίασε τα στοιχεία για τη διαχείριση της Covid-19 στο Βόρειο Αιγαίο


Τα μέχρι τώρα στοιχεία από τη διαχείριση της πανδημίας στην περιφέρεια Βορείου Αιγαίου παρουσίασε χθες ο γενικός αστυνομικός περιφερειακός διευθυντής, υποστράτηγος Ελευθέριος Ντουρουντούς.

Σύμφωνα με αυτά, 46 θετικά κρούσματα κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Λέσβος από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα, τέσσερα ο νομός Χίου και πέντε ο νομός Σάμου, ενώ 4.000 άτομα από τις ιχνηλατήσεις τέθηκαν σε καραντίνα.

Επίσης, βεβαιώθηκαν 251 παραβάσεις το τελευταίο δίμηνο σε επιχειρήσεις και άτομα που ελέγχθηκαν, ενώ άλλες 377 παραβάσεις βεβαιώθηκαν σε πρόσφυγες και μετανάστες που παραβίασαν τα μέτρα περιορισμού από τα ΚΥΤ .

Όσον αφορά τα ενεργά κρούσματα, να θυμίσουμε ότι πρόκειται για 26 άτομα στη Λέσβο, από τα οποία 17 μετανάστες στη δομή καραντίνας του Καρά Τεπέ και οι υπόλοιποι στο Πλωμάρι όπου αναμένονται τα αποτελέσματα για να αρθεί γι΄ αυτούς η καραντίνα -όλοι ασυμπτωματικοί. Επίσης, ένας 80χρονος από την Πλαγιά στο νοσοκομείο Μυτιλήνης σε καλή κατάσταση, μία 25χρονη στην Ικαρία, ενώ αρνητικό ήταν δείγμα σε εγκυμονούσα προσφύγισσα στο ΚΥΤ της ΒΙΑΛ στη Χίο.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου