Ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, αναφορικά με τη δημοσίευση των πινάκων κατ΄ αρχήν πληρούντων τα προσόντα κατά φθίνουσα σειρά μορίων και αυτών που δεν πληρούν τα προσόντα και τις προϋποθέσεις για πρόσληψη ως Συνοριακοί Φύλακες Ορισμένου Χρόνου σε Περιφερειακές Ενότητες και Νήσους των Περιφερειών Βορείου και Νοτίου Αιγαίου. 

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ 

Αθήνα, 10-09-2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κατόπιν της δημοσίευσης των ανωτέρω πινάκων, υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην οικεία προκήρυξη, προβλέπεται δικαίωμα σε όλους τους/ις υποψηφίους/ες να ασκήσουν ένσταση κατά αυτών ενώπιον του Α.Σ.Ε.Π., μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών, που αρχίζει από την επόμενη της ανάρτησής τους. 

Η διαδικασία υποβολής της ένστασης ορίζεται στην υποπαρ. 1 της παρ. Γ του κεφαλαίου V της υπ΄ αριθ. 6000/2/6453/1-ιβ΄ από 03-08-2020 προκήρυξης, με Α.Δ.Α.: ΨΕΗ446ΜΤΛΒ-ΕΥΞ. 

Στην ένσταση δέον είναι να αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας του/ης υποψήφιου/ας, ο Α.Μ.Κ.Α., η κατηγορία και η Περιφερειακή Ενότητα ή Νήσος που υπέβαλε αίτηση συμμετοχής, καθώς και η Διεύθυνση Αστυνομίας, σε υφιστάμενο Αστυνομικό Τμήμα της οποίας υπέβαλε αίτηση συμμετοχής.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΚΑΝΩΝ

Δείτε τον πίνακα Ικανών Καλύμνου


Δείτε τον πίνακα Ικανών Λέρου

Δείτε τον πίνακα Ικανών Μεγίστης

Δείτε τον πίνακα Ικανών Σύμης

Δείτε τον πίνακα Ικανών Κω

Δείτε τον πίνακα Ικανών Σάμου

Δείτε τον πίνακα Ικανών Χίου



ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΗ ΙΚΑΝΩΝ





ΠΗΓΗ astynomia.gr