Δημοσιεύουμε επιστολή - καταγγελία αστυνομικού: 

Όπως διαβάζουμε η Πανελλήνια Ομοσπονδία των Αστυνομικών Υπαλλήλων, που απαριθμεί το σύνολο όλων των Αστυνομικών της χώρας, αποφάσισε να διεξάγει πανελλήνιο, εκλογικό, συνέδριο στην Αθήνα, με πάνω από 600 συνέδρους, Αστυνομικούς, από κάθε γωνιά της Ελλάδας την 12 & 13 Σεπτεμβρίου, κάτι που θα διαλύσει, με τη διασπορά του ιού που θα επιφέρει, όλες τις Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. 

Είναι πασιφανές ότι οι διεργασίες δεν θα υλοποιηθούν μόνο στο συνεδριακό κέντρο, αλλά και στο ξενοδοχείο και στους υπόλοιπους χώρους διαμονής των συνέδρων, στις μετακινήσεις κ.λ.π. και επειδή ειναι εκλογικό, θα έχει σίγουρα πολλές επαφές, πηγαδάκια, μυστικές συναντήσεις δεκάδων αστυνομικών και όλα αυτά, που θα οδηγήσουν σε μεγάλη διασπορά. Επομένως, είναι βέβαιο, αφού η εμφάνιση του Κορονοϊού έγινε και στις υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ πως θα νοσήσουν πολλοί αστυνομικοί από παντού, που με τη σειρά τους θα διασπείρουν την πανδημία και κινδυνεύει συνολικά το Σώμα. 
Τα νομοθετήματα, καλώς δεν επιτρέπουν καμία συγκέντρωση και εκδήλωση πάνω από 50 ανθρώπους, πώς θα γίνει συνέδριο με 600 και παραπάνω αστυνομικούς;  
Άμεσα πρέπει η κυβέρνηση και τα συναρμόδια υπουργεία προστασίας του πολίτη, υγείας, δικαιοσύνης και ο ΕΟΔΥ να παρέμβουν, ώστε να σταματήσει αυτη άκρως επικίνδυνη εκδήλωση και συνεδρίαση τόσων πολλών ατόμων και μάλιστα αστυνομικών!

Αθήνα 01/09/2020
ΚΟΙΝ: Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη Υπουργείο Υγείας Υπουργείο 
Δικαιοσύνης Υπουργείο Εργασίας Αρχηγείο ΕΛ.ΑΣ Εοδυ