ΠΡΟΣ:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.

Καρδίτσα 16/10/2020.

Αρ. Πρωτ.: 701/1/9.


ΘΕΜΑ: « Έκτακτη κράτηση ποσού 20Ε από τα μέλη μας. »

Συνάδελφοι, η 31η Ιουλίου αποτελεί για την αστυνομική οικογένεια της Δ. Α. Καρδίτσας αναμφίβολα μια αποφράδα μέρα καθώς ο Ανθ/μος (263090) ΓΙΑΝΝΟΥΣΑΣ Γρηγόριος του Κωνσταντίνου πατέρας δυο (2) ανήλικων κοριτσιών τραυματίστηκε σοβαρά, στη προσπάθειά του να συλλάβει έναν έμπορο λευκού θανάτου.

Στο κρίσιμο διάστημα που ακολούθησε, βήμα βήμα και με τις προσευχές όλων να τον συντροφεύουν, κέρδισε τη μάχη για τη ζωή του και συνεχίζει να κερδίζει καθημερινά τις μάχες που τον χωρίζουν από την επιστροφή του στην οικογενειακή θαλπωρή και τις αγκαλιές των αγαπημένων του προσώπων.

Μπαίνοντας στο τελευταίο και πιο δαπανηρό στάδιο, αυτό της αποκατάστασης, ο συνάδελφός μας και η οικογένειά του μας χρειάζονται δίπλα τους και θα το κάνουμε όπως το κάναμε από τη πρώτη στιγμή!

Με χθεσινή ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Καρδίτσας, ζητούμε άμεσα τις ενέργειες που απαιτούνται από μέρους σας, για να πραγματοποιηθεί έκτακτη κράτηση ύψους 20 ευρώ σε κάθε μέλος μας, τα οποία θα διατεθούν για αποπληρωμή των εξόδων νοσηλείας και αποθεραπείας που απαιτούνται.

Παρακαλούμαι για τη κοινοποίηση της επιστολής μας και του αριθμού λογαριασμού της συζύγου του που σας παραθέτουμε, σε όλες τις αστυνομικές ενώσεις της χώρας, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όλους να προσφέρουν λίγη από την απαιτούμενη βοήθεια που ο συνάδελφός μας χρειάζεται για να βγει οριστικά νικητής!

Ον. Δικαιούχου: ΜΙΑΡΙΤΗ Κωνσταντία του Λαοκράτη.

ΕΘΝΙΚΗ IBAN: GR 670 110 368 000 003 685 436 1924.

ΓΙΑ ΤΟ Δ. Σ.

-Ο-                                             -Ο-

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                     ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΥΡΤΕΣΙΩΤΗΣ Σπυρίδων.    ΜΑΚΡΗΣ Ιωάννης.

693 241 4194.                          697 286 9062.