ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

«Φαρ ουέστ» η Αθήνα: Ανταλλαγή πυροβολισμών και επεισοδιακή καταδίωξη με τροχαίο και τραυματίες


Τα όσα έγιναν το μεσημέρι της Δευτέρας (19.10.2020) στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Αγίου Μελετίου με την ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα σε ομάδες Ρομά και αλλοδαπών είχαν ως αποτέλεσμα τουλάχιστον πέντε τραυματίες και τέσσερις προσαγωγές. Ένας εκ των προσαχθέντων έχει επίσης τραυματιστεί από σφαίρα.

Ήταν περίπου στις 13:00 το μεσημέρι, στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Αγίου Μελετίου όταν ξέσπασε το αιματηρό επεισόδιο. Η συμπλοκή είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός πολίτη!

Η ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα σε δυο ομάδες (Ρομά και αλλοδαπών) έγινε μέσα από αυτοκίνητα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές και οι δράστες αμέσως επιχείρησαν να τραπούν σε φυγή.

Από τους πυροβολισμούς που αντάλλαξαν, μια από τις σφαίρες τραυμάτισε στο πόδι έναν 50χρονο άνδρα, που εκείνη την ώρα έτυχε να περνά από το σημείο! Τραυματισμένος ο άτυχος 50χρονος Έλληνας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός για τις πρώτες βοήθειες.

Δείτε εικόνες από το σημείο της ανταλλαγής πυροβολισμών


Άνθρωπος που βρισκόταν στην περιοχή όταν έγιναν όλα δήλωσε στο newsit.gr πως η ανταλλαγή έγινε ανάμεσα δυο ομάδες που είχαν διαφορές μεταξύ τους, πως 10 άτομα κινούνταν εναντίον τριών και πως ο περαστικός που τραυματίστηκε από σφαίρα ήταν σε μηχανάκι κι έτυχε να περνά από το σημείο τη λάθος στιγμή!

Μετά την ανταλλαγή πυροβολισμών, τα αυτοκίνητα των δραστών τράπηκαν σε φυγή, το ένα όμως άρχισαν να το καταδιώκουν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που βρέθηκαν στην περιοχή. Τρεις μοτοσικλέτες της ΔΙΑΣ κυνήγησαν το αυτοκίνητο των δραστών έως τον Κηφισό.
Καταδίωξη με τροχαίο

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, σημειώθηκε τροχαίο στον Κηφισό, στο οποίο ενεπλάκησαν οι τρεις μοτοσικλέτες της ΔΙΑΣ.

Ενώ οι αστυνομικοί καταδίωκαν το αυτοκίνητο των δραστών, ένας ηλικιωμένος οδηγός άλλαξε λωρίδα αλλά δεν είδε τις μοτοσικλέτες της ΔΙΑΣ.

Αποτέλεσμα ήταν να πέσει πάνω τους και να τραυματιστούν, ελαφρά, οι δυο απ’ αυτούς, που μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου