Τους πρώτους που είδε ο Πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στον Έβρο ήταν ο Πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ, κ. Παναγιώτης Χαρέλας και εκπρόσωπους της Ομοσπονδίας Συνοριοφυλάκων Έβρου

 

Τους πρώτους που είδε ο Πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στον Έβρο ήταν ο Πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ, κ. Παναγιώτης Χαρέλας και Εκπρόσωπους της Ομοσπονδίας Συνοριοφυλάκων Έβρου, θέλοντας έτσι να δείξει την μεγάλη συνεισφορά των Συνοριοφυλάκων στα γεγονότα που έλαβαν μέρος στις Καστανιές και σε όλο τον Έβρο τον περασμένο Μάρτιο για να κρατηθούν ασφαλή τα σύνορα της χώρας .

Σε διάλογο που ακολούθησε με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη , ο εκπρόσωπος των Συνοριοφυλάκων Παναγιώτης Χαρέλας τον ευχαρίστησε λέγοντας : «Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη στήριξη της πολιτείας σε αυτό το δύσκολο έργο που ήδη εδώ και πολλά χρόνια κάνουμε, για τις νέες προσλήψεις συναδέλφων μετά από 18 χρόνια. Είναι πραγματικά μεγάλη στήριξη για εμάς»

«Ο τελευταίος τιτάνιος αγώνας που κάναμε στις Καστανιές και σε όλο τον Έβρο τον περασμένο Μάρτιο, δείχνει ουσιαστικά ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε όλοι μαζί με τη βοήθεια και τη στήριξη της πολιτείας»

Ο κ. Μητσοτάκης αφού τον ευχαρίστησε ανέφερε: «ήταν μία δέσμευση την οποία είχαμε αναλάβει». «Γι’ αυτό και είμαστε εδώ για να σας ενισχύσουμε και με τεχνικά μέσα αλλά και με ανθρώπινο δυναμικό».


Σε ένδειξη της μεγάλης προσπαθειας που επιτεύχθηκε τον περασμένο Μάρτιο αλλά και του ακμαίου ηθικού όσων επιχειρούσαν, ο Πρόεδρος των Συνοριοφυλάκων Έβρου Γιαλαμάς Χρυσοβαλάντης, χάρισε στον Πρωθυπουργό το σήμα που φορούσαν όλοι τους τον περασμένο Μάρτιο στο μπράτσο τους : " Ο Έβρος δεν πεφτει "


ΑΠΟ bordrnews.gr