ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020

Οι αμεσοδρασίτες «μίλησαν» στον Άγιο Παντελεήμονα – Χειροπέδες σε Μαροκινό


17-18/10/2020. Νυχτερινή βάρδια για την Δ αλλαγή της άμεσης δράσης. 22:50 το κέντρο διαβιβάζει ότι το GPS κλεμμένου αυτοκινήτου έδειχνε ότι το στίγμα του ήταν στην περιοχή του Άγ. Παντελεήμονα.

 Αμέσως τα περιπολικά και οι δικυκλιστές της άμεσης δράσης άρχισαν τις αναζητήσεις. Μετά από λίγο το Β 1-2/Δ περιπολικό της Α.Δ. επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως εντοπίζει το κλεμμένο Nissan qashqai το οποίο απασχολούσε από την προηγούμενη μέρα. Ο Μαροκινός κλέφτης ούτε κατάλαβε από που του ήρθε. Το πλήρωμα του περιπολικού τον αιφνιδίασε και πρίν καταλάβει τι συμβαίνει βρισκόταν με χειροπέδες στα χέρια. Το κλεμμένο αυτοκίνητο έφερε κλεμμένες με Ρουμάνικα νούμερα πινακίδες και στο πόρτ μπαγκάζ βρέθηκαν οι κανονικές πινακίδες του οχήματος, καθώς και άλλες πλαστές με Βουλγάρικα νούμερα. Επίσης βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και ηλεκτρονική συσκευή η οποία απενεργοποιεί το immobilizer των οχημάτων.( Παράλληλος εγκέφαλος). Ο συλληφθείς προσήχθη στο Τ.Α.

Συγχαρητήρια στο Β 1-2/Δ περιπολικό της άμεσης δράσης. Δεν είναι η πρώτη και σίγουρα όχι η τελευταία φορά που μας κάνει υπερήφανους όλους. ΕΥΓΕ.ΠΗΓΗ katechaki.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου