ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2020

Ο Πρόεδρος Συνοριοφυλάκων Σ.Α.Υ.Σ.Φ. Φλώρινας στο Border News - Δεν θα κουραστούμε ποτέ να αγωνιζομαστε για την φύλαξη των συνόρων μας .

Συγχαρητήρια δήλωση του Προέδρου της Σ.Α.Υ.Σ.Φ Φλώρινας κ.Παπαχρήστου Χρήστου.


Δεν θα κουραστούμε να αγωνιζόμαστε για την αποτελεσματικότερη φύλαξη των συνόρων μας . 

Στα πλαίσια στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό και την σύλληψη ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών εντοπίστηκε την 04/10/2020 τις πρώτες πρωινές ώρες από αστυνομικούς του ΤΣΦ Κάτω Κλεινών ΙΧΦ όχημα ο οδηγός του οποίου δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα θέλοντας να αποφύγει τον έλεγχο .

 

Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες οι συνάδερφοι στάθμευσαν το όχημα και πραγματοποιώντας τον έλεγχο διαπίστωσαν ότι ο 30χρονος αλλοδαπός οδηγός μετέφερε εφτά αλλοδαπούς ηλικίας από 19 έως 33 ετών .Την έρευνα ανέλαβε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών και διαπιστώθηκε ότι το όχημα ανήκε σε 39χρονο ημεδαπό ο οποίος και συνελήφθη. 

Μαζι με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος τους οδηγήθηκαν στην κύρια εισαγγελέα.

 


Τέτοιες ενέργειες όπως αυτές των συναδέλφων μας εμπεδώνουν το αίσθημα ασφάλειας των συμπολιτών μας και στέλνουν μήνυμα στα κυκλώματα διακίνησης ανθρώπων ότι τα σύνορά μας φυλάσσονται . 

Κάθε προσπάθεια διακίνησης ανθρώπων από την περιοχή μας στο παρόν αλλά και στο μέλλον θα πέφτει στο κενό .Εμείς σε αυτές τις προσπάθειες δεν θα μείνουμε θεατές, θα είμαστε απέναντι τους !!!!!!!!!! 

Σας ευχαριστούμε συνάδερφοι !!!! 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ 

Ο Πρόεδρος Σ.Α.Υ.Σ.Φ. Φλώρινας 
Παπαχρήστου Χρήστος 


ΠΗΓΗ bordernews.gr
.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου