ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020

Επιβεβαιώνεται το δημοσίευμα του Bordernews για τις νέες προσλήψεις Συνοριακών ΦυλάκωνΤην 07/10/2020 είχαμε επισημάνει ότι η ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σχεδιάζει την αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων, όχι μόνο στον Έβρο αλλά και σε άλλες περιφέρειες της χώρας ,όπου απαιτείται εξειδικευμένο προσωπικό (Βόρεια σύνορα, ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. κ.α.). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Την 21/10/2020 ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε πως θα γίνουν 800 προσλήψεις συνοριοφυλάκων, οι οποίες αφορούν την Βόρεια Ελλάδα, 600 θα τοποθετηθούν στον Έβρο, 100 στη Ροδόπη και 100 στην Καβάλα και αναμένεται την Άνοιξη του 2021 να τοποθετηθούν στις νέες μονάδες.

Επίσης αναμένονται περισσότερες προσλήψεις για το 2021 καθώς σε πολλές περιοχές οι ελλείψεις είναι πολλές σε προσωπικό για τη διαχείριση του Μεταναστευτικού. Αναμένονται ενισχύσεις σε κάποια από τα νησιά που ήδη προσλήφθηκαν το περασμένο διάστημα όπως επίσης και σε περιοχές που δεν έχουν σήμερα Συνοριοφύλακες αλλά αποτελούν όμως σημαντικά σημεία εισόδου και εξόδου της χώρας.

bordernews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου