Στην περιοχή των Φερών και συγκεκριμένα στον Πόρο και το κτήμα Τσιρόζη βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς και ενημερώθηκε για τις εργασίες κατασκευής του φράχτη αποτροπής που ξεκίνησε να κατασκευάζεται στα συγκεκριμένα μέρη.

Μάλιστα η… ξενάγηση και ενημέρωση του κ.Πέτροβιτς από τον εκπρόσωπο της κατασκευαστικής κοινοπραξίας Γιώργο Τσίρμπα, έγινε υπό την παρακολούθηση και τα βλέμματα των Τούρκων, οι οποίοι όπως βλέπετε στην φωτογραφία έχουν ακριβώς απέναντι και σε απόσταση λίγων μέτρων δύο ψηλούς πύργους, τον έναν άνω των 50 μέτρων με ηλεκτρονικά “μάτια” και μέσα παρακολούθησης και τον άλλον με στρατιώτες.

Πρόκειται για τους πύργους που είχε παρουσιάσει το Evros-news.gr πριν λίγο καιρό σε ρεπορτάζ του και ήταν αρχικά τρεις, αφού όπως μάθαμε δημιουργήθηκε και ένας 4ος περίπου 800 μέτρα από τους άλλους, οι οποίοι βρίσκονται μεταξύ τους σε πιο κοντινές αποστάσεις.

Ο κ.Πέτροβιτς έγραψε για την παρουσία του στην περιοχή και την ενημέρωση που του έγινε:

“Προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς οι πρόδρομες εργασίες για την κατασκευή του φράχτη στην περιοχή Πόρου – κτήματος Τσιρόζη, στο Δελτα του Έβρου. Για την πρόοδο του έργου, που εκτελεί το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ενημερώθηκα από τον εκπρόσωπο της κατασκευαστικής κοινοπραξίας Γιώργο Τσίρμπα”.






πηγη evros-news.gr