Ένα αίτημα που είχε διατυπωθεί μέχρι τώρα επανειλημμένα από τους εκπροσώπους των αστυνομικών, για την διενέργεια τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, εισακούστηκε τελικά από τον ΕΟΔΥ.

Έτσι από αύριο Τρίτη 17 Νοεμβρίου, όπως μας ενημερώνει ανακοίνωση της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Έβρου, η οποία πίεσε πάρα πολύ με συνεχείς ενέργειες για το συγκεκριμένο ζήτημα, γνωστοποιείται ότι ώρα 10:00 π.μ. σε χώρο του Τ.Σ.Φ. Φερών, όπου κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ. θα πραγματοποιήσει τα πρώτα 100 τεστ σε Συνοριοφύλακες. Την ανακοίνωση υπογράφουν ο Πρόεδρος Χρυσοβαλάνμτης Γιαλαμάς και ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Δερβεντλής και αναφέρει:

“Ικανοποίηση του αιτήματος της Ε.ΣΥ.Φ.Ν.Ε. για την διενέργεια τεστ covid-19 στο Αστυνομικό Προσωπικό.

Η Ένωση μας, με τα ‘έγγραφα υπ΄αριθμ. 35/2020 από 13-08-2020 και 43/2020 από 14-11-2020, αιτήθηκε την διενέργεια τεστ covid-19 στο προσωπικό των Υπηρεσιών των δύο Αστυνομικών Διευθύνσεων, παρόμοια αιτήματα κατατεθήκανε από τις Συνδικαλιστικές Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας. Αποτέλεσμα, αυτών των συντονισμένων ενεργειών της Ένωσής μας, είναι ότι είμαστε στην ευχάριστη θέση, να σας ενημερώσουμε για την άμεση διενέργεια μαζικών τεστ covid -19 στο προσωπικό της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης.

Η αρχή θα γίνει αύριο 17-11-2020 και ώρα 10:00 π.μ. σε χώρο του Τ.Σ.Φ. Φερών, όπου κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ. θα πραγματοποιήσει τα πρώτα 100 τεστ σε Συναδέλφους. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν έλεγχοι σε ‘όλα τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης των Διευθύνσεων του Νομού μας.

Συνεχίζουμε στο δρόμο της Ενότητας, της Προσφοράς και της Ειλικρινούς Ενημέρωσης”.


πηγη evros-news.gr