Σε ξενοδοχεία της Σκιάθου διαμένουν αστυνομικοί από το Βόλο, που κλήθηκαν να ενισχύσουν το τμήμα του νησιού, οι αστυνομικοί είχαν τεθεί σε καραντίνα εξαιτίας της εμφάνισης κρουσμάτων κορωνοϊού.

Η Ένωση Αστυνομικων Υπαλλήλων Ν. Μαγνησίας σε ανακοίνωσή της ευχαριστεί τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου κ. Ευσταθίου Αλέξανδρο, ο οποίος άμεσα, χωρίς κανένα δισταγμό και κυρίως κανένα κίνητρο, έδωσε λύση στο πρόβλημα διαμονής των συναδέλφων μας οι οποίοι προερχόμενοι από υπηρεσίες της έδρας, κλήθηκαν άμεσα, κατόπιν διαταγής να ενισχύσουν το τοπικό τμήμα του νησιού, του οποίου οι συνάδελφοι είχαν τεθεί σε καραντίνα εξαιτίας της εμφάνισης κρουσμάτων.

«Η Ένωση μας απευθύνθηκε στον κ. Ευσταθίου, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα, δείχνοντας το ενδιαφέρον του για την αστυνόμευση του νησιού και κυρίως για την ανύψωση του ηθικού των συναδέλφων-μελων μας αλλά και των πολιτών της Σκιάθου στη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε.

Επίσης θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον κ. Δερβένη Αριστείδη, ο οποίος για πολλά έτη, αθόρυβα και ουσιαστικά στέκεται αρωγός στα προβλήματα των συναδέλφων μας στο νησί, δίνοντας λύσεις ουσιαστικές καθώς επίσης και στον κ. Πρέκα Νικόλαο, που εμπράκτως στηρίζει τις προσπάθειες μας με βασικό και κύριο γνώμονα την στήριξη και την ανάπτυξη της Σκιάθου, που αποτελεί διαμάντι και καμάρι για το Νομό μας. Θερμές ευχαριστίες στον κ. Κατούνη Ιωάννη, που στάθηκε δίπλα σε όλους τους συναδέλφους μας τις δύσκολες αυτές στιγμές.

Στη ρευστότητα και στη διαρκή μεταβλητότητα των εποχών που διάγουμε τέτοιες κινήσεις ανθρωπιάς και στήριξης δίνουν δύναμη και κίνητρο σε όλη την κοινωνία να εξέλθει των προβλημάτων που τη μαστίζουν», καταλήγει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων.

πηγη policenet.gr