Στη γειτονιά των Αγγέλων θα περιπολεί από σήμερα ο αγαπημένος μας συνΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ - Β Αλλαγή, ο οποίος εδώ και 8 μήνες έδωσε σκληρή και άνιση μάχη με την ασθένεια του με περίσσευμα ψυχικού σθένους, σαν τον περήφανο μαχητή που τον ξέραμε όλοι ότι ήταν.

Είχε ήδη ξεγελάσει τον θάνατο εκείνο το μοιραίο βράδυ του Μάρτη του 2011 στο Ρέντη, και το κατάφερε ξανά - άλλες 2 φορές - σε αντίστοιχα πολύωρα και δύσκολα χειρουργεία στα οποία υπεβλήθη το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Δυστυχώς, χθες το απόγευμα στο 401 Γ.Σ.Ν.Α. κατά τη διάρκεια της τρίτης και τελευταίας κατά σειρά μάχης του στο τραπέζι του χειρουργείου, άφησε την τελευταία του πνοή, αφήνοντας πίσω την γυναίκα του με τα 2 ανήλικα παιδιά του, την οικογένεια του, τους φίλους και όλους εμάς τους συνΑΔΕΛΦΟΥΣ του να τον θυμόμαστε σαν το παλικάρι που ήταν.

Το σωματείο μας, από την αρχή του προβλήματος του, στάθηκε δίπλα σε αυτόν και στην οικογένεια του και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους σε ότι χρειαστούν.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου στο νεκροταφείο Περιστερίου.

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΔΗΜΗΤΡΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ.     

ΝΤΟΥΜΑΣ Β. 

 O ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ Ε.