Τρία ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Video που παρουσιάζει το Evros-news.gr και προέρχονται από τις θερμικές κάμερες τις οποίες χρησιμοποιούν η Ελληνική Αστυνομία και οι ένοπλες δυνάμεις στον Έβρο, δείχνουν πως οι Τούρκοι στρατιώτες και αστυνομικοί διευκολύνουν τους λαθρομετανάστες να περάσουν στην Ελλάδα μέσω του ποταμού Έβρου.

Όλα αυτά που παρουσιάζουμε διαδραματίσθηκαν τα ξημερώματα της 29ης Οκτωβρίου, στην ευρύτερη περιοχή του Σουφλίου. 

Στο πρώτο ΒΙΝΤΕΟ βλέπετε τους λαθρομετανάστες να περπατούν στην τουρκική πλευρά και να συναντούν τους Τούρκους στρατιώτες ή αστυνομικούς.



Στο δεύτερο ΒΙΝΤΕΟ φαίνεται ξεκάθαρα το τουρκικό όχημα στο οποίο επιβιβάζουν τους άγνωστης εθνικότητας λαθρομετανάστες, προκειμένου να τους μεταφέρουν στις όχθες του ποταμού Έβρου, από την τουρκική πλευρά φυσικά.


Στο τρίτο και μεγαλύτερης διάρκειας ΒΙΝΤΕΟ, οι λαθρομετανάστες έχουν μεταφερθεί στον ποταμό Έβρο και καθοδηγούνται από τους Τούρκους στρατιωτικούς ή αστυνομικούς, σε ποιο σημείο θα μπορέσουν να περάσουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους Έλληνες Συνοριοφύλακες ή στρατιώτες, στο ελληνικό έδαφος.


Όμως οι θερμικές κάμερες και τα υπόλοιπα μέσα παρακολούθησης που έχουν στην διάθεση τους Συνοριακοί Φύλακες και ένοπλες δυνάμεις, τους επιτρέπουν να εντοπίζουν αυτές τις κινήσεις ακόμα και σε μεγάλη απόσταση μέσα στην Τουρκία και έτσι είναι προετοιμασμένοι να αποτρέψουν την παράνομη εισβολή λαθρομεταναστών.

ΠΗΓΗ evros-news.gr