Μεταξύ των θυμάτων στο θανατηφόρο τροχαίο που προκάλεσε υπό την επήρεια αλκοόλ ο ψυχικά ασταθής οδηγός στο Τριερ της Γερμανίας, μέλη Ελληνικής οικογένειας Ομογενών μόνιμοι κάτοικοι Γερμανίας

που ζουν στην Γερμανία είναι θύματα του τραγικού συμβάντος στο Τιέρ της Γερμανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του orthodoxia.info, πρόκειται για οικογένεια Ελλήνων Ομογενών, μέλος της εκεί ελληνορθόδοξης κοινότητας. Το μεσημέρι της Τρίτης (01/12) η Ομογενειακή οικογένεια, ο πατέρας αναγνωρισμένος οδοντίατρος στην περιοχή, μαζί με την σύζυγο του με τα δύο βρέφη τους ηλικίας δύο και 17μηνών, είχαν βγει για περπάτημα σε πεζόδρομο στον ιστορικό κέντρο της πόλης Τίερ της Γερμανίας. Όπως μεταδίδουν τα Γερμανικά Μέσα, άνδρας 51 ετών, εμφανώς υπό την επήρεια μέθης και ψυχικά ασταθής, με το όχημα υψηλού κυβισμού στο οποίο επέβαινε, παρέσυρε διερχόμενους πεζούς, σκορπίζοντας το θάνατο. Οι Γερμανική Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του.

Νεκρός είναι ο 45χρονος Έλληνας οδοντίατρος και το μόλις δυο μηνών κοριτσάκι τους ενώ η σύζυγος του και το δεύτερο παιδί της οικογένειας, ηλικίας 17 μηνών, νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο εκτός κινδύνου.

πηγη nantiareport.gr